Båtrep Agder AS - tjenester

Vi har lang erfaring i båtbransjen og håndterer alle typer båter. Tjenestespekteret
vårt er stort med hovedvekt på utbedring av skader på privatbåter samt
modellering og formbygging. Allikevel kan vi bistå med de fleste
båttjenester – nedenfor finner du full oversikt.

Reparasjon av båtskader

Skader på båten kan være både små og overfladiske, eller større og mer komplekse. Uavhengig av hvordan skaden i utgangspunktet fremstår, bør du la eksperter se nærmere på den og utbedre den.

Vi vet hvordan skader påvirker båtens forskjellige funksjoner, og hvilke følgeskader som kan oppstå. Derfor er båten din i gode hender hos oss i Båtrep Agder.

Modellarbeid og formbygging 

Vi har lang erfaring innen modellarbeid og formbygging for båt. Vi vet viktigheten av å finne gunstige former for et tilfredsstillende resultat. Før vi bygger båter, er det derfor svært viktig med nøye kalkuleringer og tilpasninger. På den måten er vi sikre på å utvikle resultater som varer og er tilpasset forholdene de skal brukes i.

Forsikringsskader for båt

Skulle du komme ut for et uhell, eller får båten din en skade som dekkes av forsikringen? Da tar vi hånd om den. Vi samarbeider tett med både deg og forsikringsselskapet ditt. Det gir deg litt mindre å tenke på i prosessen. Vi tar en full gjennomgang av skaden som har oppstått, og utbedrer den så båten raskt er klar til sjøsetting igjen. 

Ombygging samt restaurering av båt

Har du en båt du vil ombygge eller restaurere? Båtrep Agder har lang erfaring med restaurering og påtar oss både større og mindre ombyggingsprosjekter. Godt samarbeid og god dialog er viktige nøkkelord for et tilfredsstillende resultat. Vår gode kompetanse sikrer et praktisk resultat der plassen utnyttes til det fulle – og du får et resultat som varer. 

Bytte av fenderlist

Det norske klimaet er variert, og med tiden vil båtutstyr oppleve slitasje. Spesielt hardt kan det gå utover fenderlistene. Disse kan du selvfølgelig skifte ut hos Båtrep Agder. Vi bruker fenderlister i høy kvalitet tilpasset nordisk klima.  Derfor kan du være trygg på at de nye listene vil ha lang holdbarhet og gi god effekt.

Bunnstoff og polering

Riktig valg av bunnstoff og polering er svært viktig, og flere faktorer spiller inn. Er båtsesongen kort eller lang, skal båten være mye i bruk, eller skal den kun brukes ved spesielle tilfeller? Det anbefales at du rådfører deg med eksperter når det kommer til bunnstoff og polering – vi vet hva som passer deg, båten din og bruksområdet til båten best.

Montering av baugpropell og ankervinsj

Skal du montere baugpropell eller ankervinsj? Da er det mye å tenke på. Både riktig plassering og korrekt montering er viktig for et godt resultat. Hos Båtrep Agder vet vi hvilke løsninger som passer båten din best. Derfor bistår vi gjerne med monteringen, og du er sikret et tilfredsstillende resultat. 

Leiestøp i stor og liten skala

Vi har lang erfaring med leiestøp, både småjobber og større prosjekter. Uansett hva du trenger hjelp med, kan derfor Båtrep Agder påta seg jobben. Vi sikrer et kvalitetsmessig godt arbeid tilpasset norsk klima og nordiske forhold. Derfor kan du være sikker på at alle våre arbeider utføres med presisjon og at solide materialer benyttes.

Bygging av fiskebåter

En fiskebåt skal tåle hardt vær, slitasje og gjentagende bruk. Derfor er det svært viktig at riktige materialer brukes, at jobben gjøres kvalitetsmessig slik at båten blir egnet til sitt formål.

I samarbeid med våre produsenter bygger vi fiskebåter. Vi har lang erfaring når det kommer til bygging og konstruksjoner av fiskebåter. Vil du ha en solid fiskebåt som tåler vær og vind, tar vi gjerne jobben.

Referansejobber

WITH vital 15 - FørWITH vital 15 - EtterWITH vital 15 - EtterTaule 26 fiskebåtTaule 26 fiskebåtTaule 26 fiskebåtTaule 26 fiskebåtMusling 430 - FørMusling 430 - EtterMusling 430 - EtterIbiza 760 baugpropellIbiza 760 baugpropellHerwa Quick Totalrenovering

Ta gjerne kontakt for nærmere avtale!

Ta kontakt!
Daglig leder Støperi: Dag Christensen
Telefon: 911 41 950
E-post: dag@batrepagder.no
Daglig leder Skader: Thomas Christensen

Telefon: 979 39 232 
E-post: thomas@batrepagder.no
Adresse: 
Moy moner 71, 4885 Grimstad